Logon suunnittelu

Logo on yrityksen tarkoin määrätty graafinen esitystapa. Logo eroaa liikemerkistä siinä, että liikemerkki pitää sisällään logon lisäksi myös kuvallisen symbolin.

Logo ja yritysilmeet

Uuden yrityksen ensimmäisiä askeleita on suunnitella logo. Hyvän ja selkeän logon ympärille on helppo alkaa rakentamaan brändiä. Logo ja yrityksesi värimaailma ovat yksi tärkeä osa markkinointia. Hyvä logo on helposti tunnistettava, yksinkertainen ja mieleenjäävä. 

Tekstilogo

Logon hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Pelkkä tekstilogo on halvin, ilman graafisia ohjeistuksia. Saat kuitenkin aina mukaan värikoodit ja kaikki tarvittavat muodot niin nettiin kuin vaatepainatukseenkin. (PNG, JPG, PDF, AI)

Tekstilogo grafiikalla

Tekstilogo grafiikalla nostaa taas logon hintaa. Suunnittelemme aina logon alusta asti itse ja annamme useamman vaihtoehdon, jos meille ei ole annettu tiettyä sapluunaa grafiikan tekoon. 

Logo ja yritysilme

Jos taas tarvitset tarkat graafiset ohjeet logon, typografian ja värin  käytön mukaan sekin onnistuu. Yleensä isommat yritykset haluavat tarkat ohjeet erilaisiin käyttötarkoituksiin mikä onkin järkevää, jotta yrityksen ilme saadaan pysymään yhtenäisenä. 

Suunnittelun vaiheet

Ideat ja toiveet

Käydään läpi ideat ja toiveet tekstityylin, värien ja symbolin suhteen. Onko logo yksinkertainen tekstilogo vai kuvallisen grafiikan kanssa. Löytyykö valmiiksi jokin hahmotelma, jota lähdetään työstämään.

Toteutus

Teemme sinulle useamman mallin toiveittesi pohjalta, josta valitset sinua miellyttävimmän vaihtoehdon.

Korjaukset

Valitsemaasi logoon tehdään halutut korjaukset.

100% tyytyväisyys

Annamme työllemme tyytyväisyys takuun. Maksat vasta, kun olet hyväksynyt valmiin työn.

Logon vektorointi

Onko sinulla logo, joka on JPG muodossa ja tarvitset monipuolisesti käytettävät muodot nettiin, vaatepainatukseen kuin printtituotteisiin?

Vektori- eli grafiikkatiedosto on viivakuva, joka on loputtomasti skaalautuva elementti. Se on yleisin painoalan käyttämä muoto, joka pysyy tarkkana painetaanpa se sitten pienenä käyntikorttiin, tai suurena pakettiauton kylkeen.

Vanhan logon päivitys

Kaipaako logosi uusia värejä tai uutta ilmettä?

Vanhan logon päivityksessä teemme yleensä pieniä muutoksia säilyttäen logosta alkuperäisiä elementtejä.

Uudistamalla logon värimaailmaa ja fonttia, saadaan logolle jo täysin uudenlainen ilme. Samalla saat logosta kaikki tiedostomuodot, niin painotuote- kuin webkäyttöönkin.

 

HTWELL
arktiimi
Logon suunnittelu
Logon suunnittelu

Mitä se sitten maksaa?

Luovalle työlle on hankala laittaa tarkkaa hintaa, koska hinta usein määräytyy käytettävän ajan mukaan. Yksinkertainen tekstilogon hinta lähtee 200€ ylöspäin. Grafiikkaa sisältävä logo 300€ ylöspäin ja graafisen ohjeistuksen sisältävä logo alkaa 600€ ylöspäin, riippuen ohjeistuksen sisällöstä.

Kerro meille, millainen logo on suunnitelmissasi, niin annamme arvion hinnasta.