Logon suunnittelu

 

Uuden yrityksen ensimmäisiä askeleita on suunnitella logo, joka jää ihmisten mieleen. Hyvän ja selkeän logon ympärille on helppo alkaa rakentamaan brändiä. Logo ja yrityksesi värimaailma on tärkeä osa markkinointia.

Hyvä logo on helposti tunnistettava, yksinkertainen ja mieleenjäävä.

Lähetämme suunnittelemamme logot asiakkaalle aina useissa eri muodoissa, jolloin logon käytöllä ei ole rajoitteita.

Logopaketti sisältää esimerkiksi tekstiilin painatukseen tarkoitetun, printtimediaan sopivan ja web-julkaisuun toimivan tiedoston. PNG- ja TIFF-tiedostomuodoissa on läpinäkyvä tausta, tällöin ei tule JPG-tiedostoille tyypillistä valkoista laatikkoa logon ympärille.

Mikä on logo?

Logo on yrityksen tarkoin määrätty graafinen esitystapa. Logo eroaa liikemerkistä siinä, että liikemerkki pitää sisällään logon lisäksi myös kuvallisen symbolin.

Logon suunnittelu, miksi?

Logo on yrityksen tärkein asia, se on sekä identiteetti että markkinointiväline. Logon suunnittelussa otetaan huomioon yrityksen toimiala, palvelut, kohderyhmä ja arvot, sillä logon tulisi edustaa näitä kaikkia.  Logon suunnittelussa otetaan huomioon myös se, että se erottuu erilaisia taustoja vasten ja sen pitää toimia myös mustavalkoisena.

LOGON MUUTTAMINEN GRAFIIKKA MUOTOON

Onko sinulla logo, josta tarvitset monipuolisesti käytettävät muodot nettiin, vaatepainatukseen tai esim. printtituotteisiin?

Vektori- eli grafiikkatiedosto on viivakuva, joka on loputtomasti skaalautuva elementti. Se on yleisin painoalan käyttämä muoto, joka pysyy tarkkana painetaanpa se sitten pienenä käyntikorttiin, tai suurena pakettiauton kylkeen.

UUSI LOGO

Toteutamme logot aina siihen tarkoitetulla vektorigrafiikka ohjelmalla, jolloin käyttö eri tarkoituksiin onnistuu sujuvasti.

Logon suunnittelu kattaa täydellisen tuotetakuun. Hiomme työtä niin kauan, että olet siihen täysin tyytyväinen.

VANHAN LOGON PÄIVITYS

Kaipaako logosi uusia värejä tai uutta ilmettä?

Vanhan logon päivityksessä teemme yleensä pieniä muutoksia säilyttäen logosta alkuperäisiä elementtejä.

Uudistamalla logon värimaailmaa ja fonttia, saadaan logolle jo täysin uudenlainen ilme. Samalla saat logosta kaikki tiedostomuodot, niin painotuote- kuin webkäyttöönkin.

 

Logon suunnittelu referenssikuva Suomen vesiremontti oy
Logon suunnittelu referenssikuva Jokilaaksojen lämpötekniikka Oy
Logon suunnittelu referenssikuva utumedia
Logon suunnittelu referenssikuva Wanha woima

Logon suunnittelun neljä vaihetta

01

Kartoitetaan mieltymyksesi logon suhteen.

Käydään yhdessä läpi toiveesi ja ideasi. Kerro rohkeasti ajatuksesi, ne auttavat meitä totetuttamaan juuri sinulle oikeanlaisen lopputuloksen.

02

Aloitamme suunnittelemaan

Suunnittelemme sinulle eri vaihtoehtoja.

03

Lähetämme vaihtoehdot

Lähetämme mallit sinulle joista voit esittää muutostoiveet jos sellaisia on ja tehdään tarvittaessa uusintakierros.

04

Kun asiakas on tyytyväinen olemme valmiita

Laitamme sähköpostissa logon useissa eri muodossa. Saat kaikki tarvittavat muodot, jotka käyvät vaatepainatuksesta autoteippaukseen.

 PDF, AI, SVG, EPS, JPG, PNG

“Toiveet ja tarpeet huomioidaan aina. Utumedian naiset kuuntelevat asiakkaansa näkemyksiä ja esittävät myös omia ideoita, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Visuaalinen toteutus on selkeää ja esim. Valittu värimaailma on asiakkaan näköinen.”

Pauliina Valkovirta

Kansanedustajaehdokas

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TUOTTEISTAMME JA PALVELUISTAMME.

lAITA MEILLE VIESTIÄ NIIN VASTAAMME MAHDOLLISIMMAN PIAN.

MAINOSTOIMISTO UTUMEDIA