Mainostoimisto Utumedian kahdet kasvot

Mitä tapahtuu, kun kaksi luovaa ja innostunutta naista, joilla on palava halu toteuttaa itseään ja luoda jotain uutta, laittavat intoa puhkuvat päänsä yhteen? Siitä syntyy tietenkin uusi yritys!

Näin kävi juuri Mainostoimisto Utumedian naisille Mira Haukipurolle ja Ulla Hiltuselle, kun ensimmäisen kerran ilmoille heitettiin idea oman mainostoimiston perustamisesta.

Mira oli jo useita vuosia pyörittänyt omaa naistenvaatteiden verkkokauppaa sekä musiikkiverkkokauppaa ja tiesi kokemuksesta mitä haasteita verkkomyynti ja sen edistäminen yrittäjälle tuottavat. Ne haasteet kiehtoivat. Mahdollisuudet, mitä digimarkkinoinnin avulla voi saavuttaa innostivat jatkuvasti kokeilemaan erilaisia markkinointimetodeja, ja kantapään kautta tuli opittua paljon siitä mikä toimii ja mikä ei.

Ulla on ollut aina kiinnostunut visuaalisista ilmeistä, sisustuksesta, piirtämisestä, arkkitehtuurista, grafiikasta, väreistä, erilaisista materiaaleista ja oikeastaan kaikesta mistä voi rakentaa kaunista ja mielenkiintoista silmälle. Uuden luominen on kiinnostavaa ja innostavaa ja halu toteuttaa itseään luovuuden kautta sai kiinnostumaan yrittäjyydestä. Graafinen suunnittelu printti- ja webtuotteiden parissa ja grafiikan luominen erilaisilla vektoriohjelmilla on aina kiinnostanut. Yritysilmeet, logot, verkkosivujen visuaalisuus ja käyttäjäystävällisyys on kiehtovaa toteutettavaa ja seurattavaa. Valokuvaus on aina ollut lähellä sydäntä ja tulee aina olemaan. Kaunis valokuva on aina ilo silmälle. Ullalle myös verkkokaupan pyörittäminen on tuttua hommaa jo lähes kymmenen vuoden ajalta.

 

Jos olet kiinnostunut miten tehdään vaikuttavaa digimarkkinointia, haluat vinkkejä facebook-sivujesi näkyvyyteen, miten muokkaat kuvistasi kauniita, tms, niin tervetuloa seuraamaan blogiamme!

Terveisin Mira ja Ulla

Tarinatupa

Blogissamme kirjoittelemme nettisivuihin ja mainontaan liittyvistä asioista, laidasta laitaan juttuja. Jos kiinnostaa kuulla uusista blogikirjoituksista, niin liityppä meidän sähköpostilistallemme. Jaamme postauksia säännöllisen epäsäännöllisesti. Sivun alareunasta pääset liittymään!

Jätä kommentti