Mainostoimisto Utumedia

nettivut ja markkinointimateriaalit

Kotisivut

Hyvin toimivat nettisivut ovat suuri osa nykypäivän markkinointia ja myyntiä, ne maksavat aina itsensä takaisin. Nettisivut ja verkkokauppa ovat satsaus yrityksen toimintaan. Siihen kannattaa aina panostaa.

Räätälöimme yksilölliset ja visuaaliset nettisivut asiakkaan tarpeiden mukaan asiakasta kuunnellen. Tekemämme sivut ovat responsiiviset, eli ne skaalautuvat aina käytettävän laitteen mukaan sopivaksi.

Me käytämme wordpress alustaa nettisivustoilla ja verkkokaupassa. WordPress on yksi maailman käytetyimpiä ylläpitojärjestelmiä. Sivustoa voidaan rakentaa ja laajentaa lähes rajattomasti erilaisilla lisäosilla. Sen yksi suurimmista eduista on se, että omatoiminen muokkaus ja päivittäminen on helppoa. Kaikkiin kotisivupaketteihimme kuuluu käyttöopastus sivustolle, jotta asiakas pystyy itse muokkaamaan sivun sisältöä. Kotisivupakettiin kuuluu myös tottakai sähköpostilaatikot omalla osoitteella.

Kotisivujen hinnat alk. 599€

Verkkokauppasivut

Nykypäivänä asiakas ostaa verkosta. Jokainen kivijalkamyymälä tarvitsee verkkokaupan pysyäkseen kilpailussa mukana.

Se on itse asiassa helpompaa, kuin uskotkaan.

Verkkokauppasi siis myy puolestasi. Hyvin usein viikonloput ja illat ovat suurinta ostos aikaa asiakkaille, joten älä enää mieti.

Ota kaikki hyöty irti myynnistä ja toteutetaan sinulle visuaalisesti kaunis ja hyvin käytettävä verkkokauppa, josta ostaminen on helppoa.

Verkkokaupan hinnat alkaen 799€

Painotuotteet

Vaikka suuri osa mainontaa on siirtynyt verkkoon on edelleen perinteinen printtituote tärkeä osa yrityksen näkyvyyttä. Suunnittelemme toiveittesi mukaiset painotuotteet eri käyttötarkoituksiin.

Niin yrityksille kuin yksityisillekin

Käyntikortit, kortit, kutsut, menulistat, julisteet,      flyer(lentolehtinen), roll-up, suurkuvatulosteet

Logon suunnittelu

Uuden yrityksen ensimmäisiä askeleita on suunnitella logo, joka jää ihmisten mieleen. Hyvän selkeän logon ympärille on helppo alkaa rakentamaan brändiä. Logo ja yrityksesi värimaailma on tärkeä osa markkinointia.

Hyvä logo on helposti tunnistettava, yksinkertainen, ja mieleenjäävä.

Meidän suunnittelemat logot lähtevät sinulle useissa eri muodoissa, jolloin logon käytöllä ei ole rajoitteita. 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Jaamme uutiskirjeissämme vinkkejä markkinoinnista ja mainonnasta

Ja kerromme parhaat tarjoukset tuotteistamme.

lähetämme sähköpostia noin pari kertaa kuukaudessa.