Travel

Printtituotteet

Suunnittelusta toteutukseen! 

graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu alk. 50€ Luovalle työlle on hankala laittaa tarkkaa hintaa, koska hinta yleensä määräytyy käytettävän ajan mukaan.

suunnittelu ja toteutus

Hoidamme puolestasi printtituotteen suunnittelun, painatuksen ja toimituksen suoraan kotiovellesi. Kysy tarjous niin annamme arvion hinnasta.

Tuotteet

Kaikki graafisen suunnittelun tuotteet. Lipuista kaikenkokoisiin mainoksiin.

Onko suunnitelmissasi esite, lippu, kangasbanneri?

Tarjouspyyntö ei sido tilaamaan, joten pyydä ihmeessä tarjous!

Käyntikorttipino

Käyntikortit

Käyntikortti on edelleen yksi tärkeimmistä markkinointivälineistä yrittäjälle. Hyvin suunniteltu selkeä käyntikortti on ensivaikutelma yrityksestäsi. Käyntikortin perusta on aina yrityksen oma yritysilme. Jos sinulla ei yrityksessäsi ole määritelty yhtenäistä yritysilmettä, logo, värit ja fontti kannattaa määritellä ensimmäiseksi.

Flyer

Flyer on pieni A5 tai A6 kokoinen yksipuolinen tai kaksipuolinen esite. Flyer on edullinen ja printtimainostuotteista kustannustehokkaimpia.
Jakelu on nopeaa ja helppoa. Tavoitat edullisesti suuren määrän potentiaalisia asiakkaitasi.
Suunnittelemme valmiista materiaalista tai tuotamme sisällön toiveittesi mukaan.

graafista_suunnittelua

Suurkuvatulosteet

Opasteet, tapahtumamainokset, ulkomainonnat, työmaaesitteet. Suurkuvatuloste voi olla mikä tahansa ison koon vaativa mainos. Suunnittelemme teille toimivan ulkoasun ja valmistamme sen yhteistyökumppaniemme kautta.

Esite

Esite, tuotekuvasto katalogi ja hinnastot ovat edelleen tärkeitä markkinoinnin työkaluja. Helpoksi sen jakamisen tekee se, että ne voi ihan yhtä hyvin jakaa niin somessa kuin printtinäkin. Hyvin suunniteltu esite antaa yrityksestäsi parhaan kuvan. Positiivinen ja tyylikäs esite tavoittaa varmasti asiakkaasi. Meiltä hoituu graafinen ilme esitteellesi.

roll_up toimistossa

Roll-up

Roll-upin suosion syynä on sen helppokäyttöisyys. Helposti mukana kulkeva näyttävä mainosteline. Sisään rullautuva mekanismi takaa helpon kuljetuksen. Kevyt, nopeasti koottava ja näyttävä mainos. Voit myös tilata meiltä pelkän suunnittelun ja tehdä itse haluamastasi painotalosta roll-upin tilauksen.

Toimistotarvikkeet ym.

Leimasimista pieniin muistilappuihin. Kaikki siltä väliltä. Liput, rantaliput, tarrat, etiketit, kalenterit, hiirimatot, kopiopaperit ym.

työpöytä

mainostoimisto
utumedia.fi