Responsiiviset 

Kotisivut

Jokaiseen makuun!

Meiltä onnistuu verkkosivut pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhdistyksille

Kuulemme usein pienyrittäjien perustelevan kotisivujen puutetta sillä, että yrityksellä on jo Facebook-sivut, niin omille kotisivuille ei ole tarvetta. Jos kuitenkin mietit, mikä on yleisin syy siihen miksi ihminen klikkaa Googleen, niin tiedon etsiminen. Parhaiten menestyvät ne, jotka tarjoavat kattavaa tietoa tuotteista/palveluista kotisivuillaan ja löytyvät hakukoneilla.

Käyttämämme julkaisualusta

Me käytämme WordPress -alustaa nettisivustoilla ja verkkokaupassa. WordPress on yksi maailman käytetyimpiä ylläpitojärjestelmiä. Sivustoa voidaan rakentaa ja laajentaa lähes rajattomasti erilaisilla lisäosilla.

WordPressin yksi suurimmista eduista on se, että omatoiminen muokkaus ja päivittäminen on helppoa. Kaikkiin kotisivupaketteihimme kuuluu käyttöopastus sivustolle, jotta asiakas pystyy itse muokkaamaan sivun sisältöä.  Muokkaus meidän toimestamme onnistuu myös myöhemminkin

Kotisivujen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat selkeys, visuaalisuus ja löydettävyys.

Haluatko kotisivut, joita voit myös itse päivittää?

Sekin onnistuu!

Mitä tarkoittaa responsiivisuus?

Teemme kotisivut aina responsiivisiksi, eli sivut skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan. Verkkosivujen kävijäkunnasta yli puolet ovat nykyään mobiilikäyttäjiä. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että sivusto on täysin mobiilioptimoitu, navigointi on helppoa ja sisältö myös näyttää hyvältä tableteilla ja älypuhelimilla.

Nettisivujen skaalautuvuus laitteen mukaan on ensiarvoisen tärkeä ominaisuus

Utumedia tekee nettisivuista aina responsiiviset, eli kotisivut skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan.

Kotisivujen käyttö on helppoa mobiililaitteissa

Mobiililaitteiden käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti, joten helppo kotisivujen navigointi puhelimella takaa, että asiakas löytää vastauksen etsimäänsä. Huono nettisivujen käytettävyys on varma tae asiakkaan menettämiselle.

Kotisivut

Jo verkkosivujen rakentamisvaiheessa otetaan huomioon hakukoneystävällinen sivustorakenne.

Sisällöntuotanto

Teemme kotisivuja asiakkaan itse tuottamastaan sisällöstä (kuvat, tekstit) mutta voimme luoda sisältöä myös asiakkaan puolesta. Jos sinusta tuntuu, että olet liian kiireinen tuottamaan sivustolle tekstejä, tai sinulta ei löydy sopivia kuvia, niin me autamme. Asiaankuuluvat ja visuaalisesti toteutetut videot ja kuvat kertovat vierailijalle yrityksenne tunnelman ja osaamisen ja selkeästi kerrottu teksti tarkentaa viestiä.

Nettisivut

Kaipaako kotisivusi uutta ilmettä?

Jos sinulla on jo olemassa olevat sivut ja haluaisit nykyaikaistaa tai muuttaa sivujen ulkoasun tai kenties nykyiset sivut eivät palvele enää tarkoitustaan, niin se on täysin mahdollista.

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa, millaiset sivut ajaisivat parhaiten yrityksen asiaa ja toteutamme ne niin, että vanha domain, eli sivuston osoite, toimii uusilla sivuilla.

On erityisen tärkeää, että domainin siirto tehdään oikeaoppisesti, ettei menetetä jo domainin saavuttamaa hakukonenäkyvyyttä. 

Vanhojen sivujen ulkoasun päivitykset alkaen n.300€

Valitse yrityksellesi sopiva verkkosivupaketti

Kotisivut jokaiseen makuun

Suunnitellaan juuri sinulle sopiva paketti. 

Mini

Normi

Superi

Houkuttelevan näköinen sivusto

Huolehdi että sivustosi on nykyaikainen, helposti navigoitava ja mobiilioptimoitu. Varmista, että tieto löytyy helposti ja nopeasti!

Varmista laadukas Webhotelli

Laadukas Webhotelli on koko verkkokaupan tärkein pohja. Nopea, tietoturvallinen ja kotimainen Webhotelli on aina paras

Hakukonenäkyvyys

Anna asiakkaallesi tietoa, jota hän on hakemassa. Kuvat ovat tärkeä ulkoasun luoja, mutta muista että teksti sivuilla vaikuttaa suuresti hakukonenäkyvyyteen. Hyvät hakusanat ja tarpeeksi paljon tekstiä (joka myös päivittyy) on yksi parhaimmista hakukonenäkyvyyteen vaikuttavista tekijöistä.

verkkosivujen muistilista

mainostoimisto
utumedia.fi