fbpx

Verkkosivujen suunnittelu

Kotisivut
verkkokauppa

verkkosivut helposti ja nopeasti

 

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut tarpeittesi mukaan.

Kotisivujen tärkeimpiä ominaisuuksia on selkeys, visuaalisuus ja löydettävyys

Jo verkkosivujen rakentamisvaiheessa otetaan huomioon hakukoneystävällinen sivustorakenne

julkaisualusta

Me käytämme wordpress alustaa nettisivustoilla ja verkkokaupassa. WordPress on yksi maailman käytetyimpiä ylläpitojärjestelmiä. Sivustoa voidaan rakentaa ja laajentaa lähes rajattomasti erilaisilla lisäosilla.

Sen yksi suurimmista eduista on se, että omatoiminen muokkaus ja päivittäminen on helppoa. Kaikkiin kotisivupaketteihimme kuuluu käyttöopastus sivustolle, jotta asiakas pystyy itse muokkaamaan sivun sisältöä.  Muokkaus meidän toimesta onnistuu myös myöhemminkin

Mikä ihmeen responsiivisuus?

Verkkosivujen kävijäkunnasta yli puolet ovat nykyään mobiilikäyttäjiä. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että sivusto on täysin mobiilioptimoitu, navigointi on helppoa, ja sisältö myös näyttää hyvältä tableteilla ja älypuhelimilla.

Skaalautuvuus laitteen mukaan on ensiarvoisen tärkeä ominaisuus

Utumedia tekee nettisivuista aina responsiiviset, eli sivusto skaalautuu käytettävän laitteen mukaan.

Käyttö helppoa mobiililaitteissa

Mobiililaitteiden käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti, joten helppo navigointi puhelimella takaa, että asiakas löytää vastauksen etsimäänsä. Huono käytettävyys on varma tae asiakkaan menettämiselle.

sisällöntuotanto

Teemme kotisivuja asiakkaan itse tuottamastaan sisällöstä (kuvat, teksti) mutta luomme sisältöä myös itse asiakkaan tarpeen mukaan. Jos sinusta tuntuu, että olet liian kiireinen tuottamaan sivustolle tekstejä, tai sinulta ei löydy sopivia kuvia, niin me autamme. Asiaankuuluvat ja visuaalisesti toteutetut videot ja kuvat kertovat vierailijalle yrityksenne tunnelman ja osaamisen, ja selkeästi kerrottu teksti tarkentaa viestiä.

Verkkokauppa

Nykypäivänä asiakas ostaa verkosta. Jokainen kivijalkamyymälä tarvitsee verkkokaupan pysyäkseen kilpailussa mukana.

Se on itse asiassa helpompaa, kuin uskotkaan.

Verkkokauppasi myy puolestasi. Hyvin usein viikonloput ja illat ovat suurinta ostos aikaa asiakkaille, jolloin verkkokauppa on se mistä ostetaan.

Ota kaikki hyöty irti myynnistä ja toteutetaan sinulle visuaalisesti kaunis ja hyvin käytettävä verkkokauppa, josta ostaminen on helppoa.

Verkkokaupan hinnat alkaen 799€

Uutta ilmettä kotisivuille?

Jos sinulla on jo olemassa olevat sivut ja haluaisit nykyaikaistaa tai muuttaa sivujen ulkoasun tai kenties nykyiset sivut eivät palvele enää tarkoitustaan, niin se on täysin mahdollista.

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa, millaiset sivut ajaisivat parhaiten tarkoitustaan, ja toteutamme ne niin, että vanha domain, eli sivuston osoite, toimii uusilla sivuilla.

On erityisen tärkeää, että domainin siirto tehdään oikeaoppisesti, ettei menetetä jo domainin saavuttamaa hakukonenäkyvyyttä. 

Vanhojen sivujen ulkoasun päivitykset alkaen n.300-700€

TILAA UUTISKIRJEEMME

Jaamme uutiskirjeissämme vinkkejä markkinoinnista ja mainonnasta

Ja kerromme parhaat tarjoukset tuotteistamme.

lähetämme sähköpostia noin pari kertaa kuukaudessa.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TUOTTEISTAMME JA PALVELUISTAMME. lAITA MEILLE VIESTIÄ NIIN VASTAAMME MAHDOLLISIMMAN PIAN.

MAINOSTOIMISTO UTUMEDIA