Visuaalisesti näyttävät, myyvät kotisivut kustannustehokkaasti!

kotisivut

Meillä maksat laadusta, et turhasta!

Valitse yrityksellesi sopiva kotisivukokonaisuus

Kotisivupaketit

Räätälöity ja kustannustehokas kotisivupaketti yrityksen todellisiin tarpeisiin.

Mini

kotisivut näytöllä

Normi

Superi

Verkkosivut yrityksille ja yhdistyksille

Kuulemme usein pienyrittäjien perustelevan kotisivujen puutetta sillä, että heillä on jo Facebook sivut. Kuitenkin Facebookissa näkyvyys riippuu algoritmeistä, mikä voi merkittävästi rajoittaa sisällön näkyvyyttä.

Omilla kotisivuilla yrityksellä on aina täysi kontrolli sisällön näkyvyydestä. Lisäksi kotisivut antavat yrityksestä ammattimaisemman ja luotettavamman vaikutelman asiakkaille.

Se tarjoaa mahdollisuuden luoda brändi-identiteettiä ja esitellä yrityksen tarjoamia palveluita tai tuotteita kattavasti.

Facebook-sivut ovat rajoitettuja tällaisen tiedon tarjoamisessa. Kotisivut parantavat merkittävästi mahdollisuuksia löytyä hakukoneiden avulla, mikä tuo uusia asiakkaita ja liikennettä sivustolle.

Kotisivut ovat yrityksen omaisuutta, kun taas Facebook-sivut ovat kolmannen osapuolen palvelu. Omilla kotisivuilla olet täysin omistaja ja päätät sivujen sisällöstä ja toiminnasta. Vaikka Facebook voi olla hyödyllinen markkinointikanava, omilla kotisivuilla on monia etuja, jotka auttavat yritystä rakentamaan vahvemman ja luotettavamman online-läsnolon.

Käyttämämme julkaisualusta

Me käytämme WordPress -alustaa nettisivustoilla ja verkkokaupassa. WordPress on yksi maailman käytetyimpiä ylläpitojärjestelmiä. Sivustoa voidaan rakentaa ja laajentaa lähes rajattomasti erilaisilla lisäosilla.

WordPressin yksi suurimmista eduista on se, että omatoiminen muokkaus ja päivittäminen on helppoa. Kaikkiin kotisivupaketteihimme kuuluu käyttöopas sivustolle, jotta asiakas pystyy itse muokkaamaan sivun sisältöä.  Kotisivujen muokkaus meidän toimesta onnistuu myös myöhemminkin.

Kotisivujen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat selkeys, visuaalisuus ja löydettävyys

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

Haluatko kotisivut, joita voit myös itse päivittää?

Sekin onnistuu!

Mitä tarkoittaa responsiivisuus?

Teemme kotisivut aina responsiivisiksi, eli sivut skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan. Verkkosivujen kävijäkunnasta yli puolet ovat nykyään mobiilikäyttäjiä. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että sivusto on täysin mobiilioptimoitu, navigointi on helppoa ja sisältö myös näyttää hyvältä tableteilla ja älypuhelimilla.

Kotisivujen käyttö on helppoa mobiililaitteissa

Mobiililaitteiden käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti, joten helppo kotisivujen navigointi puhelimella takaa, että asiakas löytää vastauksen etsimäänsä. Huono nettisivujen käytettävyys on varma tae asiakkaan menettämiselle.

Jo verkkosivujen rakentamisvaiheessa otetaan huomioon hakukoneystävällinen sivustorakenne.

Sisällöntuotanto

Teemme kotisivuja asiakkaan itse tuottamastaan sisällöstä (kuvat, tekstit) mutta voimme luoda sisältöä myös asiakkaan puolesta. Jos sinusta tuntuu, että olet liian kiireinen tuottamaan sivustolle tekstejä, tai sinulta ei löydy sopivia kuvia, niin me autamme. Asiaankuuluvat ja visuaalisesti toteutetut videot ja kuvat kertovat vierailijalle yrityksenne tunnelman ja osaamisen sekä selkeästi kerrottu teksti tarkentaa viestiä.

Kaipaako kotisivusi uutta ilmettä?

Jos sinulla on jo olemassa olevat sivut ja haluaisit nykyaikaistaa tai muuttaa sivujen ulkoasun tai kenties nykyiset sivut eivät palvele enää tarkoitustaan, niin se on täysin mahdollista.

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa, millaiset sivut ajaisivat parhaiten yrityksen asiaa ja toteutamme ne niin, että vanha domain, eli sivuston osoite, toimii uusilla sivuilla.

On erityisen tärkeää, että domainin siirto tehdään oikeaoppisesti, ettei menetetä jo domainin saavuttamaa hakukonenäkyvyyttä. 

Houkuttelevan näköinen sivusto

Huolehdimme että sivustosi on nykyaikainen, helposti navigoitava ja mobiilioptimoitu. Varmistamme, että tieto löytyy helposti ja nopeasti!

Varmista laadukas Webhotelli

Laadukas Webhotelli on kotisivujen tärkein pohja. Nopea, tietoturvallinen ja kotimainen Webhotelli on aina paras. Osta meidän suosittelema Webhotelli täältä.

Hakukonenäkyvyys

Anna asiakkaallesi tietoa, jota hän on hakemassa. Kuvat ovat tärkeä ulkoasun luoja, mutta muista että teksti sivuilla vaikuttaa suuresti hakukonenäkyvyyteen. Hyvät hakusanat ja tarpeeksi paljon tekstiä (joka myös päivittyy) on yksi parhaimmista hakukonenäkyvyyteen vaikuttavista tekijöistä.

Toimivien ja tietoturvallisten kotisivujen kivijalka on luotettava ja tehokas Webhotelli. 

Me suosittelemme kotimaista Hostaan webhotellia, jossa asiakaspalvelu toimii. Varaa linkistä webhotelli kotisivuillesi.