Referenssejä kotisivuista

Nettisivut sisustajalle

Sisustussuunnittelijalle raikkaat ja tyylikkäät kotisivut valmistuivat keväällä. Kävimme läpi asiakkaan kanssa hänen toiveensa ja tavoitteensa ja niiden pohjalta rakentui kokonaisuus. Asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Sisustussuunnittelijan nettisivut

Kotisivut sisustussuunnittelijalle. Näille sivuille kokosimme upean kokonaisuuden erilaisia referenssejä, joka kertoo paljon potentiaaliselle asiakkaalle suunnittelijasta. 

Kotisivut valokuvaajalle

Valokuvaajile on aina ilo tehdä kotisivut. Kuvien avulla saadaan luotua kotisivuille ainutlaatuinen tunnelma. Sinituulia Visualsin kotisivuista tuli tyylikkäät ja kauniit, joista löytyy ripaus herkkyyttä.

Joogayrittäjän kotisivut

Joogalomalle Lapin upeisiin maisemiin. Saatiin toteuttaa Arctic Fox Yoga yritykselle kotisivut, joista huokuu hienojen valokuvien ansiosta Lapin taika ja joogan voima. Suosittelemme jokaisen kotisivutilaajan käyttävän ammattivalokuvaajaa, kun halutaan käyttää omia valokuvia nettisivuilla. Niillä rakennetaan yrityksestä ammattimainen mielikuva.

Kesälasi

Panostamalla sivuston kuviin saat persoonallisen ja tyylikkään ulkoasun. Kesälasilta löytyi upeita kuvia omista kohteista mikä antaa sivustolle aivan erityisen tunnelman. Nämä kotisivut sävähdyttävät katselijaa valokuvillaan. Panosta siis nettisivujen valokuviin käyttämällä ammattivalokuvaajaa.

Gloss

Kun nettisivuja lähdetään rakentamaan kuunnellaan aina ensin asiakkaan mielikuva tulevista sivuista. Se mitä tilaaja haluaa, että nettisivut viestivät heidän asiakkailleen pitää näkyä rakennetuissa ulkoasussa. Glosshymyn tarjoaa laadukasta ja ihmisläheistä palvelua asiakkailleen ja se viesti myös tulee esille heille toteutetuilla nettisivuilla.

Insinööritoimisto HTwell Oy

Näiden kotisivujen haluttiin kuvaavan ammattitaitoa, tyylikkyyttä ja arvostusta. Asiakas oli erittäin tyytyväinen kotisivujen ulkoasuun, käytettävyyteen ja värimaailmaan. Värimaailman pohjana käytettiin suunnittelemaamme tekstilogoa.

Kotisivut arkkitehdille

Arkkitehtitoimisto Arktiimi tilasi meiltä yksinkertaisen tyylikkäät kotisivut. Näitä oli ilo toteuttaa. Myös logo on Utumedian käsialaa. 

Kotisivut sisustussuunnittelijalle

Saimme toteuttaa ihanat kotisivut Minttu Vartiaiselle Sisustuksia.fi. Yksinkertaisuus ja valokuvat ovat näissä sivuissa se juttu. Yksi väri on otettu tehosteeksi, mikä kulkee mukana myös sisustuksissa eri sävyissä. Kotisivut ovat silloin parhaimmillaan, kun ne ovat selkeät ja helposti navigoitavat.

Kotisivut Vanilla Keittiölle

Selkeät, raikkaat ja helposti navigoitavat kotisivut keittiövalmistajalle. Sivuilta löytyy paljon informaatiota tuotteista ja ne löytyy kuvina kuvagallerioista.

Verkkokauppa koruliikkeelle

Tiedättekö sen tunteen, kun innostuu niin maan perusteellisesti? Tätä verkkokauppaa on rakennettu kauan ja hartaasti. Otimme kaikista tuotteista uudet tuotekuvat ja nyt  Korupaja Helmen upeat uniikit ja käsintehdyt tuotteet pääsevät oikeuksiinsa.  Kun haluat oikeasti jotain sykähdyttävää korua, vieraile tässä verkkokaupassa. Niin ihana oli olla tässä verkkokauppaprojektissa mukana. Kiitos, kun valitsitte meidät!

Elesia

Elesia sähköalan yritys tarvitsi uudet nettisivut yritykselleen. Toivomuksena oli selkeä ja yksinkertainen tyyli kotisivuille. Lisävärinä kotisivuilla käytettiin suunnittelemassamme tekstilogossa käytettyä sinistä väriä. 

LVI-Japexit Oy

LVI-Japexit halusi ulkoasun muutoksen verkkosivuilleen. Käytimme samaa graafista ilmettä mitä oli jo ennestään, mutta lisäsimme kotisivuille  tuplasti enemmän sisältöä ja raikkautta valokuvilla. Kuvat ja värien kontrastit tekevät näistä nettisivuista erittäin kivat. Kumpikin osapuoli oli tyytyväinen ulkoasun toteutukseen.

ullah_photography

Valokuvaajalle kotisivut. Valokuvaajan kotisivuilla kuvat ovat pääosassa. Kuvaajan kuvien perusteella on helppo rakentaa ulkoasu kuvaamaan kuvaajan tyyliä.

Kotisivut kennelille

Teemme kotisivuja myös kenneleille ja yhdistyksille. Kotisivut rakennetaan aina asiakkaan halutun tyylin mukaisiksi.

visithaapavesi.fi

Haapaveden kaupunki tilasi meiltä visithaapavesi.fi nettisivut. Nettisivut on suunnattu matkailijoille ja ne palvelevat myös kuntalaisia aktiviteettien ja palvelujen merkeissä. Haapaveden upea luonto on kuvattu valokuvin, joka antaakin sivustolle mielenkiintoa ja näyttävyyttä.

 

Kotisivut jalkahoitajalle

Simppelit ja edulliset yhden sivun nettisivut. Löydät kaiken tarvitseman tiedon heti etusivulta. Tämä on edullisin vaihtoehto kotisivuista. Pieneen, mutta tärkeään informaatioon erittäin sopivat. Kotisivujen harmoninen ilme rakennettiin yhdessä yrittäjän kanssa.

Hammaskoto kotisivut näytöllä

Kotohammas

Kotohammas on yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hampaiden kotihoitoa. Pienellä yrityksellä oli tarve saada kotisivut, joissa visuaalinen ilme on luotettava ja raikas ja sivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto yrityksen palveluista. Koska kotisivujen tarkoitus on olla yrityksen digitaalinen käyntikortti, kotisivuiksi riitti kahden sivun kokonaisuus.

Drumorg

Drumorg on kahden musiikinalan ammattilaisen kansainvälisessäkin mittakaavassa harvinainen kokoonpano. Yhtyeen toiveena oli saada kotisivut hienostuneella ilmeellä, joita olisi helppo päivittää ja muokata itse ja sivuilta löytyisi helposti mm. konserttiaikataulu. Yhtyeelle oli myös tärkeää, että kuulijoiden on helppo ottaa yhtyeen jäseniin yhteyttä, niinpä sivuille lisättiin myös yhteydenottolomake. Tuloksena oli visuaalisesti näyttävä yhden sivun kokonaisuus, joilta löytyy kaikki tarvittava yhden klikkauksen takaa.

nettisivut näytöllä
Kukkakaupan nettisivut

Kukkakauppa Pitsilehti

Kukkakauppa Pitsilehdelle toteutimme herkät kukkien täyteiset verkkosivut, josta näkee hyvin mitä kaikkea yrityksen valikoimasta löytyy. Sivut vaativat paljon kuvien muokkausta, joka sisältyi kotisivupakettiin. Asiakas itse toimitti valokuvat nettisivuille ja me muokkasimme ne.

Kotisivut kampaamolle

Salon Moodilta otti yhteyttä ihana Leena. Hän halusi uudelle yritykselleen raikkaat ja lämpimät kotisivut. Ensimmäiseksi suunnittelimme hänelle logon ja määrittelimme värimaailman, jonka pohjalta rakensimme rennot hieman boho-tyyliset kotisivut. Ja taas kerran kummatkin osapuolet olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kurkkaa kotisivuille, tykkäätkö sinä?