fbpx

referenssit

 

Konevuokraamo Tasan Oy

Konevuokraamo Tasan Oy halusi  yksinkertaiset verkkosivut, josta hakeminen on helppoa ja nopeaa. Toteutamme verkkosivut myös pikaisella aikataululla asiakkaan näin halutessaan. Jos asiakas lähettää verkkosivuille tulevan materiaalin nopeasti, onnistuu verkkosivun rakentaminenkin silloin nopealla aikataululla.

Jokilaaksojen Lämpötekniikka Oy

Jokilaaksojen Lämpötekniikka oy:lle teimme kokonaan uudet kotisivut kertomaan asiakkaaille mitä heidän valikoimastaan löytyy. Toteutimme myös printtituotteet ja lehtimainoksen heille.

Pohjanmaan Ketjuhuolto Oy

Pohjanmaan Ketjuhuolto tarvitsi uudet mobiilioptimoidut verkkosivut palvelemaan tätä päivää. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat laitteen mukaan, jolloin selaaminen eri laitteilla on helppoa ja nopeaa.

Wanha Woima

Wanhalle Woimalle teimme kokonaan uudet verkkosivut. Mobiiliystävälliset kotisivut palvelevat paremmin lukijakuntaa tämänpäivän verkkokäyttäytymisessä.

Kukkakauppa Pitsilehti

Kukkakauppa Pitsilehdelle toteutimme herkät kukkien täyteiset verkkosivut, josta näkee hyvin mitä kaikkea yrityksen valikoimasta löytyy.

Suomen Vesiremontti Oy

Suomen vesiremontti halusi sivuilleen uuden raikkaamman ilmeen. Samalla he halusivat muuttaa logon värimaailman kirkkaampiin väreihin. Toteutimme sivut ja logon päivityksen heidän toiveidensa mukaan. Suunnittelimme myös printtituotteita ja yritysesittelykansion heille.

Pianogurut

Toteutimme kotisivut ja verkkokaupan pianonvirittäjä Elias Niemelälle

Lvi Tuikku

Uudistimme täysin ulkoasun ja sisällön LVI Tuikun kotisivuille

Suomen Tukkuliike

Suomen Tukkuliikkeen sivut ovat mainostoimisto Utumedian käsialaa

TILAA UUTISKIRJEEMME

Jaamme uutiskirjeissämme vinkkejä markkinoinnista ja mainonnasta

Ja kerromme parhaat tarjoukset tuotteistamme.

lähetämme sähköpostia noin pari kertaa kuukaudessa.