Verkkokauppa Korupaja Helmi

Tiedättekö sen tunteen, kun innostuu niin maan perusteellisesti? Tätä verkkokauppaa on rakennettu kauan ja hartaasti. Otimme kaikista tuotteista uudet tuotekuvat ja nyt  Korupaja Helmen upeat uniikit ja käsintehdyt tuotteet pääsevät oikeuksiinsa.  Kun haluat oikeasti jotain sykähdyttävää korua, vieraile tässä verkkokaupassa. Niin ihana oli olla tässä verkkokauppa projektissa mukana. Kiitos, kun valitsitte meidät!

Salon Moodi

Salon Moodilta otti yhteyttä ihana Leena. Hän halusi uudelle yritykselleen raikkaat ja lämpimät kotisivut. Ensimmäiseksi suunnittelimme hänelle logon ja määrittelimme värimaailman, jonka pohjalta rakensimme rennot hieman boho tyyliset kotisivut. Ja taas kerran kummatkin osapuolet olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kurkkaa kotisivuille tykkäätkö sinä?

Mielenmajakka

Mielenmajakka otti meihin yhteyttä, kun oli kuullut meistä positiivista palautetta. Kiitos siitä. He halusivat lempeät, raikkaat, merelliset ja ammattitaitoisen näköiset kotisivut ja mielestämme onnistuimme siinä hyvin.  Kumpikin osapuoli oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Näistä nettisivuista tuli kyllä niin ihanat.

LVI-Tuikku

LVI-Tuikku kaipasi uutta raikkaampaa ilmettä kotisivuilleen. Teimme siis kotisivuille visuaalisen ulkoasun freesauksen ja samalla muokattiin hieman logon ulkoasua. Sivuista tuli raikkaat ja mielenkiintoiset.

LVI-Japexit Oy

Japexit halusi ulkoasun muutoksen verkkosivuilleen. Käytimme samaa graafista ilmettä mitä oli jo ennestään, mutta lisäsimme kotisivuille  tuplasti enemmän sisältöä ja raikkautta valokuvilla. Kuvat ja värien kontrastit tekevät näistä nettisivuista erittäin kivat. Kumpikin osapuoli oli tyytyväinen ulkoasun toteutukseen.

Sähkösan Oy

Sähkösan halusi simppelit parin sivun käyntikorttisivut yritykselleen. Helppo ja yksinkertainen kotisivu, josta löytää nopeasti yhteystiedot. Tämä on kaikista edullisin vaihtoehto kotisivupaketeistamme.

Jartop sähkö Oy

Jartop tarvitsi uudet sivut yritysasiakkailleen. Sivut, joista löytyy nopeasti kaikki tarpeellinen. Yksinkertainen ja helposti navigoitava kotisivu.

Maiju Emilia Photography

Maiju Emilia halusi kotisivut, jotka ovat suunnattu hänen Instagram seuraajilleen ja joita on helppo myös itse päivittää ja muokata. Vähän tekstiä, paljon kuvia. Sivut toimivatkin erinomaisesti valokuvagalleriana. WordPress julkaisujärjestelmä on helppokäyttöinen  ja monipuolinen, jota on helppo opetella myös itse päivittämään. Hyvälaatuisiin kuviin kannattaakin kotisivuilla panostaa. Laadukkaat  valokuvat nostavat heti nettisivuston mainosarvoa.

Jalkahoitopalvelu Sileät Jalat

Simppelit ja edulliset yhden sivun nettisivut. Löydät kaiken tarvitseman tiedon heti etusivulta. Tämä on edullisin vaihtoehto kotisivuista. Pieneen, mutta tärkeään informaatioon erittäin sopivat. Kotisivujen harmoninen ilme rakennettiin yhdessä yrittäjän kanssa.

Kaippari Oy

Viemärinkuvauksiin erikoistuneelle Kaippari Oy:lle suunnittelimme ja toteutimme kotisivut, joiden teemana oli ympäristöystävällisyys ja puhdas luonto. Kotisivujen visuaalisella ilmeellä on iso merkitys kotisivujen kiinnostavuuteen. Kaippari Oy:lle toteutimme myös graafisen ilmeen asiakkaan toiveiden mukaan. Värien kontrastierot tuovat nettisivuille raikkaan ilmeen.

IhanaAskel

Ihana askel tarjoaa terveydellistä jalkahoitoa pääkaupunkiseudulla. Tarve oli saada 1-2 sivun kotisivut ns. käyntikorttisivut. Asiakkaat olivat kaivanneet nettisivuja, josta on helppo löytää hinnat ja yhteystiedot. Tämä on edullisin vaihtoehto kotisivuille. Pieni ja näppärä nettisivupaketti tarjoaa esittelyn tarjolla olevista palveluista.

Hammaskoto kotisivut näytöllä

Kotohammas

Kotohammas on yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hampaiden kotihoitoa. Pienellä yrityksellä oli tarve saada kotisivut, joissa visuaalinen ilme on luotettava ja raikas ja sivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto yrityksen palveluista. Koska kotisivujen tarkoitus on olla yrityksen digitaalinen käyntikortti, kotisivuiksi riitti kahden sivun kokonaisuus.

Kylpyläsaaren Matkailu

Toteutimme kotisivut Kylpyläsaaren matkailulle. Sivuille toivottiin kotoista saaristolaistunnelmaa hienostuneella säväyksellä. Toiveena oli, että sivuja on jatkossa helppo päivittää ja muokata itse, koska sivuille tuli mm. tapahtumasivu, jonka ohjelma päivittyi säännöllisesti.

Kukkakaupan nettisivut

Kukkakauppa Pitsilehti

Kukkakauppa Pitsilehdelle toteutimme herkät kukkien täyteiset verkkosivut, josta näkee hyvin mitä kaikkea yrityksen valikoimasta löytyy. Sivut vaativat paljon kuvien muokkausta, joka sisältyi kotisivupakettiin. Asiakas itse toimitti valokuvat nettisivuille ja me muokkasimme ne.

Drumorg

Drumorg on kahden musiikinalan ammattilaisen kansainvälisessäkin mittakaavassa harvinainen kokoonpano. Yhtyeen toiveena oli saada kotisivut hienostuneella ilmeellä, joita olisi helppo päivittää ja muokata itse ja sivuilta löytyisi helposti mm. konserttiaikataulu. Yhtyeelle oli myös tärkeää, että kuulijoiden on helppo ottaa yhtyeen jäseniin yhteyttä, niinpä sivuille lisättiin myös yhteydenottolomake. Tuloksena oli visuaalisesti näyttävä yhden sivun kokonaisuus, joilta löytyy kaikki tarvittava yhden klikkauksen takaa.

nettisivut näytöllä

Suomen Vesiremontti Oy

Suomen vesiremontti halusi sivuilleen uuden raikkaamman ilmeen. Samalla he halusivat muuttaa logon värimaailman kirkkaampiin väreihin. Toteutimme sivut ja logon päivityksen heidän toiveidensa mukaan. Suunnittelimme myös printtituotteita ja yritysesittelykansion heille.

verkkokauppa näytöllä

Pianogurut

Pianonvirittäjä ja urkumaestro Elias Niemelä kaipasi uusia tyylikkäitä kotisivuja, joilla voisi tarjota asiakkaalle tietoa pianonvirityspalveluista ja sivuille saisi myös kätevästi itse päivitettävän konserttiaikataulun.