fbpx

referenssit

TEEMME kotiSIVUJA  JA VERKKOKAUPPOJA YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE.

tUTUSTU TEKEMIIMME KOTISIVUIHIN.

Drumorg

Drumorg tilasi yhden sivun verkkosivut.

Kylpyläsaaren Matkailu

Kylpyläsaaren matkailulle teimme kotisivut.

Kaippari Oy

Viemärinkuvauksiin erikoistuneelle Kaippari Oy:lle suunnittelimme ja toteutimme kotisivut, joiden teemana oli ympäristöystävällisyys ja puhdas luonto

Kukkakauppa Pitsilehti

Kukkakauppa Pitsilehdelle toteutimme herkät kukkien täyteiset verkkosivut, josta näkee hyvin mitä kaikkea yrityksen valikoimasta löytyy.

Jokilaaksojen Lämpötekniikka Oy

Jokilaaksojen Lämpötekniikka oy:lle teimme uudet kotisivut kertomaan asiakkaaille mitä heidän valikoimastaan löytyy. Toteutimme heille myös printtituotteet ja lehtimainoksen.

Pohjanmaan Ketjuhuolto Oy

Pohjanmaan Ketjuhuolto Oy:lla oli tarve uusille mobiilioptimoiduille kotisivuille/verkkokaupalle. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat laitteen mukaan, jolloin selaaminen eri laitteilla on helppoa ja nopeaa.

Wanha Woima

Wanhalle Woimalle teimme uudet nettisivut. Mobiiliystävälliset kotisivut palvelevat paremmin lukijakuntaa tämänpäivän verkkokäyttäytymisessä.

Konevuokraamo Tasan Oy

Konevuokraamo Tasan Oy halusi  yksinkertaiset nettisivut, josta hakeminen on helppoa ja nopeaa. Toteutamme verkkosivut myös pikaisella aikataululla asiakkaan näin halutessaan. Jos asiakas lähettää verkkosivuille tulevan materiaalin nopeasti, onnistuu verkkosivun rakentaminenkin silloin nopealla aikataululla.

Suomen Vesiremontti Oy

Suomen vesiremontti halusi sivuilleen uuden raikkaamman ilmeen. Samalla he halusivat muuttaa logon värimaailman kirkkaampiin väreihin. Toteutimme sivut ja logon päivityksen heidän toiveidensa mukaan. Suunnittelimme myös printtituotteita ja yritysesittelykansion heille.

Pianogurut

Toteutimme kotisivut ja verkkokaupan pianonvirittäjä Elias Niemelälle

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TUOTTEISTAMME JA PALVELUISTAMME? lAITA MEILLE VIESTIÄ NIIN VASTAAMME MAHDOLLISIMMAN PIAN.

MAINOSTOIMISTO UTUMEDIA