referenssit

TEEMME kotiSIVUJA  JA VERKKOKAUPPOJA YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE.

tUTUSTU TEKEMIIMME KOTISIVUIHIN.

Maiju Emilia Photography

Maiju Emilia halusi kotisivut, jotka ovat suunnattu hänen Instagram seuraajilleen ja joita on helppo myös itse päivittää ja muokata. Vähän tekstiä, paljon kuvia. Sivut toimivatkin erinomaisesti valokuvagalleriana. WordPress julkaisujärjestelmä on helppokäyttöinen  ja monipuolinen, jota on helppo opetella myös itse päivittämään. Hyvälaatuisiin kuviin kannattaakin kotisivuilla panostaa. Laadukkaat ja toimivat valokuvat nostaa heti nettisivuston mainosarvoa.

Ihana askel

Ihana askel tarjoaa terveydellistä jalkahoitoa pääkaupunkiseudulla. Tarve oli saada 1-2 sivun kotisivut ns. käyntikorttisivut. Asiakkaat olivat kaivanneet nettisivuja, josta on helppo löytää hinnat ja yhteystiedot. Tämä on edullisin vaihtoehto kotisivuille. Pieni ja näppärä nettisivupaketti tarjoaa esittelyn tarjolla olevista palveluista. 

Kotohammas

Kotohammas on yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hampaiden kotihoitoa. Pienellä yrityksellä oli tarve saada kotisivut, joissa visuaalinen ilme on luotettava ja raikas ja sivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto yrityksen palveluista. Koska kotisivujen tarkoitus on olla yrityksen digitaalinen käyntikortti, kotisivuiksi riitti kahden sivun kokonaisuus.

Drumorg

Drumorg on kahden musiikinalan ammattilaisen kansainvälisessäkin mittakaavassa harvinainen kokoonpano. Yhtyeen toiveena oli saada kotisivut hienostuneella ilmeellä, joita olisi helppo päivittää ja muokata itse ja sivuilta löytyisi helposti mm. konserttiaikataulu. Yhtyeelle oli myös tärkeää, että kuulijoiden on helppo ottaa yhtyeen jäseniin yhteyttä, niinpä sivuille lisättiin myös yhteydenottolomake. Tuloksena oli visuaalisesti näyttävä yhden sivun kokonaisuus, joilta löytyy kaikki tarvittava yhden klikkauksen takaa. 

Kylpyläsaaren Matkailu

Toteutimme kotisivut Kylpyläsaaren matkailulle. Sivuille toivottiin kotoista saaristolaistunnelmaa hienostuneella säväyksellä. Toiveena oli, että sivuja on jatkossa helppo päivittää ja muokata itse, koska sivuille tuli mm. tapahtumasivu, jonka ohjelma päivittyi säännöllisesti. 

Kaippari Oy

Viemärinkuvauksiin erikoistuneelle Kaippari Oy:lle suunnittelimme ja toteutimme kotisivut, joiden teemana oli ympäristöystävällisyys ja puhdas luonto

Kukkakauppa Pitsilehti

Kukkakauppa Pitsilehdelle toteutimme herkät kukkien täyteiset verkkosivut, josta näkee hyvin mitä kaikkea yrityksen valikoimasta löytyy.

Jokilaaksojen Lämpötekniikka Oy

Jokilaaksojen Lämpötekniikka oy:lle teimme uudet kotisivut kertomaan asiakkaaille mitä heidän valikoimastaan löytyy. Toteutimme heille myös printtituotteet ja lehtimainoksen.

Pohjanmaan Ketjuhuolto Oy

Pohjanmaan Ketjuhuolto Oy:lla oli tarve uusille mobiilioptimoiduille kotisivuille/verkkokaupalle. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat laitteen mukaan, jolloin selaaminen eri laitteilla on helppoa ja nopeaa.

Wanha Woima

Wanhalle Woimalle teimme uudet nettisivut. Mobiiliystävälliset kotisivut palvelevat paremmin lukijakuntaa tämänpäivän verkkokäyttäytymisessä.

Konevuokraamo Tasan Oy

Konevuokraamo Tasan Oy halusi  yksinkertaiset nettisivut, josta hakeminen on helppoa ja nopeaa. Toteutamme verkkosivut myös pikaisella aikataululla asiakkaan näin halutessaan. Jos asiakas lähettää verkkosivuille tulevan materiaalin nopeasti, onnistuu verkkosivun rakentaminenkin silloin nopealla aikataululla.

Suomen Vesiremontti Oy

Suomen vesiremontti halusi sivuilleen uuden raikkaamman ilmeen. Samalla he halusivat muuttaa logon värimaailman kirkkaampiin väreihin. Toteutimme sivut ja logon päivityksen heidän toiveidensa mukaan. Suunnittelimme myös printtituotteita ja yritysesittelykansion heille.

Pianogurut

Toteutimme kotisivut ja verkkokaupan pianonvirittäjä Elias Niemelälle

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TUOTTEISTAMME JA PALVELUISTAMME? lAITA MEILLE VIESTIÄ NIIN VASTAAMME MAHDOLLISIMMAN PIAN.

MAINOSTOIMISTO UTUMEDIA