Utumedia työharjoittelijoiden näkökulmasta

 

Olemme neljä 2. vuoden opiskelijaa Haapaveden lukiosta ja tulimme suorittamaan kolmen päivän kestoista työharjoittelua Mira Haukipuron ja Ulla Hiltusen omistamalle Utumedian mainostoimistolle. Työharjoittelumme on yhteistyö Haapavetisten yritysten ja Oulun yliopiston digihankkeen kanssa. Tavoitteena on edistää digitalisaatiota yritysten tarpeiden mukaan.

 

Ensivaikutelmamme yrityksestä

 

Koska yritykset päätettiin lukiolaisten puolesta, tuli kohde meille hieman yllätyksenä. Utumedia on yrityksenä melko uusi (perustettu vuonna 2018), ja vasta tämän vuoden (2021) maaliskuussa yritys laajensi toimitilojaan. Senkään vuoksi yritys ei ollut meille ennalta kovin tuttu. Kun kävimme katsomassa yrityksen nettisivuja ja sosiaalisia medioita, niistä jäi hyvä ja informatiivinen vaikutelma. Sivut olivat hyvin visuaaliset ja selkeät. 

Instagram  ja Facebook  

 

Tietoa Utumedian valokuvauspalveluista

 

Luonnonvalostudio sijaitsee Haapaveden keskustassa. Valokuvauspalveluihin sisältyy mm. vastasyntyneiden kuvaus, valmistujaiskuvat, passikuvat, perhekuvat ja lapsikuvat. Ulla Hiltusen valokuvaustyyliin voi tutustua hänen verkkosivuillaan. Utumedian studiolla saa otettua nopeat sähköiset passikuvat, jotka menevät suoraan poliisin valokuvapalvelimeen. Sähköisen passikuvan hinta on 20€ (sis. alv 24%), sähköinen ja paperinen passikuva 25€ (sis. alv 24%). Passikuvausajan voi varata etukäteen Ullan puhelinnumerosta 0445615294. 

 

 

passikuvat haapavesi

Muuta toimintaa

Verkkosivustot

Ulla ja Mira tekevät yksilölliset, visuaaliset ja responsiiviset nettisivut asiakkaalleen tarpeiden mukaan. Yritys käyttää suunnittelemillaan nettisivuilla ja verkkokaupassa suosittua WordPress alustaa

Jos sinulla on tarvetta visuaalisille ja kauniille verkkosivuille, saat lisätietoja täältä 

Graafinen suunnittelu

Utumedia suunnittelee yrityksille logoja sekä printtituotteita, kuten käyntikortteja, esitteitä ja toimistotarvikkeita

Graafisen suunnittelun hinta on alkaen 50€, ja hinta määräytyy yleensä käytettävän ajan mukaan

Lisätietoja 

Äänityspalvelut

Utumedialta saa useanlaisia äänitys- ja miksauspalveluja

Mahdollisuus toteuttaa oma CD-levy, jossa samaan pakettiin kuuluu äänityksen ja miksauksen lisäksi myös graafinen suunnittelu

Lisätietoja muista mahdollisuuksista löydät täältä 

Kokemuksia 

 

Meille on jäänyt työharjoittelusta positiivinen kokemus. Utumedian työntekijät ovat osaavia ja ystävällisiä. Yrityksen toimitilat ovat yksityiskohtaisen kauniisti ja viihtyisästi sisustettu. Pystyimme Ullan kanssa keskustelemaan yhdessä yrittäjien toiveista harjoittelumme suhteen. Oli mukavaa päästä tutustumaan kokonaan uuteen yritykseen ja sen toimintatapoihin, joihin emme olleet aiemmin perehtyneet. Paikka on mielestämme todella kiva, ja suosittelisimme sitä ehdottomasti muillekin. Vastaisuudessa voimme kääntyä tarvittaessa Utumedian puoleen, mikäli tarvitsemme alan palveluita.

 

23.11.2021

Sofia Hautala, Jenna Saarikoski, Johanna Niemelä, Malla Ruotsalainen

Höpinää

Blogikirjoituksissamme höpötellään nettisivuihin ja mainontaan liittyvissä asioista. Laidasta laitaan juttuja. 

Jätä kommentti