Livestriimaukset ja äänitys

Äänityspalvelut

Äänityspalvelut

Tarjoamme äänitys -ja miksauspalveluja sekä yrityksille, että yksityisille. Äänityskalustomme soveltuu hyvin esim. piano/laulu-äänityksiin, pienelle kuorolle, akustisen musiikin tallentamiseen tai puheen tallentamiseen. 

 

Rode-mikrofoni

Toteuta oma CD-levy!

Tee oma CD-levy kustannustehokkaasti saman katon alla. Hoidamme äänityksen ja  miksauksen sekä CD-levyn ja kansien graafisen suunnittelun. Saat äänitiedostot myös digitaalisina versioina. Neuvomme sinua koko äänitystallenteen tuottamisessa aina valmiiksi levyksi tai suoratoistopalveluun jakamisessa.

Kalustomme soveltuu hyvin akustisen musiikin tallentamiseen, esim.

  • piano/urut ja solistinen laulu tai kuoro
  • jousisoitin ja puhallinsoitin -soolot säestyksen ja laulun kanssa
  • klassisen kitaran tallennus
  • kantele ja laulu 
  • yms vastaavat kokoonpanot

750€

Hinta sis. alv 24%

Tarjous on voimassa 30.4.2021 saakka. Äänitys tulee toteuttaa 31.7.2021 mennessä. 

Myrskyluodon Maija-laulun toteutus on oivallinen esimerkki onnistuneesta etäyhteismusisoinnista. Kaikki laulun elementit, pianosäestys, laulu, viulu ja miksaus on tehty tapaamatta lainkaan osapuolia livenä.

Nocturne-lauluun säestys on tehty ensin sähköpianolla ja laulu on äänitetty myöhemmin säestyksen päälle. Videon kuvat on Utumedian Ullan ottamia.

Tarvitsetko ammattitaitoisen livestriimaajaan tapahtumaasi?

Sekin onnistuu!

Striimaamalla tuplaat yleisön

Maailmassa on lukemattomia mielenkiintoisia tapahtumia ja luentoja joihin tekisi mieli mennä, mutta välimatka voi olla liian pitkä tai ilmaantuu muita esteitä. Livestriimaus tuo ongelmaan ratkaisun! Tarjoamme vankkaa ammattitaitoa onnistuneen livelähetyksen toteuttamiseen. Kalustollamme striimaus onnistuu niin konserteissa kuin koulutusluennoissa. 

Paras hyöty irti livetallenteella

Livelähetyksistä on mahdollisuus saada myös tallenne. Tällöin voit esimerkiksi myydä tallennetta jälkikäteen ja tavoitat myös sellaiset kiinnostuneet, jotka eivät voineet osallistua livelähetyksen seurantaan. 

Laadukas kalusto ja ammattitaitoinen tiimi takaa laadun

Ammattitaitoinen tiimimme käyttää livekuvaukseen sopivaa ammattikalustoa joka mahdollistaa monikameratuotannon, loistavan äänen laadun ja katkeamattoman lähetyksen. 

mikseri