Livestriimaukset ja äänitys

Äänityspalvelut

Äänityspalvelut

Tarjoamme äänitys -ja miksauspalveluja sekä yrityksille, että yksityisille. Äänityskalustomme soveltuu hyvin esim. piano/laulu-äänityksiin, pienelle kuorolle, akustisen musiikin tallentamiseen tai puheen tallentamiseen. 

Tee oma CD-levy kustannustehokkaasti saman katon alla. Hoidamme äänityksen ja  miksauksen sekä CD-levyn ja kansien graafisen suunnittelun. Saat äänitiedostot myös digitaalisina versioina. Neuvomme asiakasta koko äänitystallenteen tuottamisessa aina valmiiksi levyksi tai suoratoistopalveluun jakamisessa.

Tähän lauluun Sanna soitti itse taustan studiolta löytyvällä Yamaha PSR S710 kosketinsoittimella. Laulu äänitettiin jälkikäteen valmiin taustan päälle ja tehtiin tunnelmaan sopiva miksaus.

 

Nocturne-laulun toteutus on oivallinen esimerkki onnistuneesta etäyhteismusisoinnista. Kaikki laulun elementit, pianosäestys, laulu ja miksaus on tehty tapaamatta lainkaan osapuolia livenä. Videon kuvat on Utumedian Ullan ottamia.

 

 

Tarvitsetko ammattitaitoisen livestriimaajaan tapahtumaasi?

Sekin onnistuu!

Striimaamalla tuplaat yleisön

Maailmassa on lukemattomia mielenkiintoisia tapahtumia ja luentoja joihin tekisi mieli mennä, mutta välimatka voi olla liian pitkä tai ilmaantuu muita esteitä. Livestriimaus tuo ongelmaan ratkaisun! Tarjoamme vankkaa ammattitaitoa onnistuneen livelähetyksen toteuttamiseen. Kalustollamme striimaus onnistuu niin konserteissa kuin koulutusluennoissa. 

Paras hyöty irti livetallenteella

Livelähetyksistä on mahdollisuus saada myös tallenne. Tällöin voit esimerkiksi myydä tallennetta jälkikäteen ja tavoitat myös sellaiset kiinnostuneet, jotka eivät voineet osallistua livelähetyksen seurantaan. 

Laadukas kalusto ja ammattitaitoinen tiimi takaa laadun

Ammattitaitoinen tiimimme käyttää livekuvaukseen sopivaa ammattikalustoa joka mahdollistaa monikameratuotannon, loistavan äänen laadun ja katkeamattoman lähetyksen. 

mikseri