WordPress - kotisivut

helppokäyttöinen | runsaasti toiminnallisuuksia

Helppokäyttöinen | Rajattomasti muokattavissa | Runsaasti toiminnallisuuksia | Mahdollisuus Woocommerce-verkkokauppaan | Runsaasti erilaisia lisäosia

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä eikä suotta. Helppo käytettävyys ja monipuolisuus selittää suurelta osin WordPressin suosiota. Olitpa vailla kotisivuja, verkkokauppaa tai blogialustaa, kaikki onnistuu WordPressin avulla. Noin joka kolmas Internetin verkkosivu on toteutettu WordPressin avulla.

WordPressiin saadaan helposti asennettua erilaisia analyytiikkatyökaluja, joilla voit seurata kävijämäärää ja vierailijoiden käyttäytymistä sivustollasi. Sosiaalisen median jakonapit ja integraatiot onnistuvat kädenkäänteessä.

WordPress on  helppokäyttöinen, visuaalinen ja erittäin monipuolinen työkalu.

Jos etsit verkkosivuja, joita on helppo ylläpitää ja toiminta on mutkatonta, se on juurikin WordPress-julkaisujärjestelmä

Miksi juuri WordPress?

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä on sen lisenssi ilmainen. Kehittäjä- ja tukiyhteisö on maailmanlaajuinen ja erittäin aktiivinen. WordPress sivuston pohjaa voidaan räätälöidä tuhansilla erilaisilla lisäosilla, niin maksullisilla kuin maksuttomillakin.  Ja mikä parasta se on hakukoneystävällinen.

Erilaiset kieliversiot onnistuu myös samasta sivustosta.

WordPress on myös turvallinen julkaisujärjestelmä.

Turvallisena julkaisujärjestelmänä WordPress pysyy jos sen järjestelmä pidetään ajantasalla ja ylläpidetään oiken.

Meidän kautta myös webhotelliin  päivitys- ja tukipaketit.

Helppo oppia ja käyttää.

Nopea, tehokas ja turvallinen.

Taipuu moneen.

Ylivoimaisesti maailman suosituin ja käytetyin julkaisujärjestelmä.

Turvallinen ja hyvä webhotelli

Toimivien ja tietoturvallisten kotisivujen kivijalka on luotettava ja tehokas Webhotelli. Me suosittelemme suomalaista Hostingpalvelun tarjoamaa webhotellia. Hostingpalvelun asiakkaana voit aina luottaa siihen, että tekniikka on uusinta mahdollista ja asiakaspalvelu ja apu on aina saatavilla.